Public Display: Hologram, Public Display, Smartsign, messe og utleie, LED big screen

Smartsign

Smartsign er en av verdens ledende CMS løsninger for Digital Signage/Public display. Løsningen er plattform uavhengig, og styres via en nettleser. Smartsign er enkelt å lære og bruke, samtidig som det er et kraftig verktøy for å styre informasjon ut til 1 eller hundrevis av skjermer. 

Public display

For oppmerksomhetens skyld


Skjerm som medium fanger oppmerksomheten til dem du vil nå på en mye mer effektiv måte enn printede medier. Vi merker alle hvor vanskelig det er å gå forbi en stor skjerm uten å se på skjermen. Dette kan utnyttes f.eks på messer eller i butikk lokaler, der plassering av en skjerm kan tiltrekke seg den oppmerksomheten man ønsker.

Vi leverer skjermer for Public display i alle størrelser og typer. Com-Net er partner med Philips og Panasonic og vi leverer skjermer fra disse leverandørene til meget gunstige priser og betingelser. 
For å bruke Public displays sammens med Smartsign eller annen CMS løsning, må man også ha det som kalles en "player". Dette er en mediespiller som kan spille av innhold og hente innholdet fra en webserver. Noen skjermer har innebygd player, mens på andre må man installere playeren som en separat boks. 


Foto: Philips D-Line display med innebygd android player. 

Dreamoc Hologrammer


Hva med å ta med et ekte dreamoc hologram på neste messe? Hologrammer er en spesiell type display som viser bilder i 3D. De gir inntrykk av at objekter henger i "løse luften", og er sterke visuelle blikkfang. Hologrammer er kort sagt perfekt for å trekke til seg kunder! Alle "må" bort for å se nærmere på det som vises. Våre HD3 og XL3 hologrammer er mye rimeligere i innkjøp (eller leige) enn man skulle tro. Samtidig gir bruk av hologrammer et sterkt inntrykk av at dere som selskap er både innovative og har et teknologisk forsprang på konkurrentene.

Messe og utleie

Vi leier ut digitalt messeutstyr. Alt du trenger for å skape oppmerksomhet: Skjermer, Lyd, Hologram og annet

Dreamoc hologram

Hologrammer er perfekt for å trekke oppmerksomhet og få folk til å stoppe opp ved messestanden din. Det er nesten umulig å gå forbi en Dreamoc uten å stoppe for å undre seg over hvordan dette fungerer. For messer er det en perfekt kombinasjon av illustrasjons teknikk og "eye-candy" som faktisk bidrar til å øke både besøk og interesse rundt messestanden.

Display

Vi leverer alle typer display og stativer for bruk i konferanserom og messer. Vi har også god erfaring med messer og hva som kan være praktisk å ta i betraktning når man skal bruke display på messer. Kontakt oss for å få et godt tilbud.

Bli sett med LED!

Budskap på LED display/skilt trekker mye mer oppmerksomhet en klassiske, printede plakater. Kombinasjonen av displayets lys og skiftende budskap gjør at digitale skilter er et oppsiktsvekkende medium.

Det samme skiltet kan brukes til å annonsere selskapets logo, ønske gjester velkommen, åpningstider, kampanjer, parkeringsinformasjon, nyheter, trafikkinformasjon, lokale arrangementer og mer. De endeløse mulighetene gjør det mulig å sette sammen innhold på de digitale skiltene som dekker dine behov nøyaktig.

Sport

Tidligere var annonsering på stasjonære og rullende skilt primært reservert for større selskaper på grunn av de høye produksjonskostnadene og langsiktige sponsorkontrakter. Men med fleksibiliteten til LED skilting har det blitt mulig å selge reklametid istedet for reklameplass, samt selge reklameminutter til en eller to kamper. Dette, kombinert med relativt lave produksjonskostnader for LED hardware, har åpnet mulighetene for sportsreklame for en helt ny gruppe annonsører.

Com-Net er stolt over å samarbeide med Expromo, en av Europas ledende produsenter på LED. Vi kan levere ALT av LED display - store og små.

Kontakt oss, så møter vi deg for å se på hvordan Com-Net kan hjelpe din klubb med LED stadionreklame.