Produkter: Hologram, Public Display, Smartsign

Smartsign

Smartsign er en av verdens ledende CMS løsninger for Digital Signage/Public display. Løsningen er plattform uavhengig, og styres via en nettleser. Smartsign er enkelt å lære og bruke, samtidig som det er et kraftig verktøy for å styre informasjon ut til 1 eller hundrevis av skjermer. 

Public display

For oppmerksomhetens skyld


Skjerm som medium fanger oppmerksomheten til dem du vil nå på en mye mer effektiv måte enn printede medier. Vi merker alle hvor vanskelig det er å gå forbi en stor skjerm uten å se på skjermen. Dette kan utnyttes f.eks på messer eller i butikk lokaler, der plassering av en skjerm kan tiltrekke seg den oppmerksomheten man ønsker.

Vi leverer skjermer for Public display i alle størrelser og typer. Com-Net er partner med Philips og Panasonic og vi leverer skjermer fra disse leverandørene til meget gunstige priser og betingelser. 
For å bruke Public displays sammens med Smartsign eller annen CMS løsning, må man også ha det som kalles en "player". Dette er en mediespiller som kan spille av innhold og hente innholdet fra en webserver. Noen skjermer har innebygd player, mens på andre må man installere playeren som en separat boks. 


Foto: Philips D-Line display med innebygd android player. 

Dreamoc Hologrammer


Hva med å ta med et ekte dreamoc hologram på neste messe? Hologrammer er en spesiell type display som viser bilder i 3D. De gir inntrykk av at objekter henger i "løse luften", og er sterke visuelle blikkfang. Hologrammer er kort sagt perfekt for å trekke til seg kunder! Alle "må" bort for å se nærmere på det som vises. Våre HD3 og XL3 hologrammer er mye rimeligere i innkjøp (eller leige) enn man skulle tro. Samtidig gir bruk av hologrammer et sterkt inntrykk av at dere som selskap er både innovative og har et teknologisk forsprang på konkurrentene.