Ha det godt på kontoret med arbeidsverktøy fra Com-Net

Kontorutstyr

Den teknologiske utviklingen har aldri gått fortere enn i dag. Vi er alltid oppdatert på det siste nye og leverer totalpakker fra Office 365, PCer, nettverk og hosting. Gjennom skreddersydde avtaler bistår vi med rådgivning og support.

Datasikkerhet er viktigere enn noen gang. Da er det greit å kunne snakke med noen du kjenner, og kan stole på. Com- net leverer alt som trengs av teknisk utstyr, support og rådgivning for en effektiv og trygg kontorhverdag. Vi har svært gode betingelser på PCer og annet utstyr fra kjente merkevarer.

Ha det godt på kontoret med utstyr fra Com-net

NEBULA - ZYXEL

Com- Net er Zyxel Premium partner og for bedrifter er det Nebula Cloud Network som gjelder. Nebula nettverket gjør at vi kan installere raskere (reduserer kostnad) og administrasjon av nettverket er enklere. 

I Nebula serien får man både brannmurer, switcher og aksesspunkt.

Datasikkerhet

Com-Net har holdt på med datanettverk i 20 år, og vi kan bygge, modfisere og oppdatere alle datanettverk i bedriften, og vi har alltid sikkerhet som en overordnet tanke i arbeidet vi utfører. Vi gir råd til bedrifter og har god kunnskap om regelverk, og rutiner som hører med i tankesettet rundt god IT sikkerhet. Bruker du oss som IT leverandør skal du føle deg helt trygg.