Produkter: Office 365, PC, Nettverk, Datasikkerhet

Kontorutstyr

Com- net leverer alt som trengs av teknisk utstyr og rådgivning for en effektiv kontorhverdag.

Vi har svært gode betingelser på PCer og annet utstyr fra kjente merkevarer som Lenovo, Zyxel, Fortigate, Microsoft og andre.

Vi er alltid oppdatert på det siste nye og leverer totalpakker fra Office 365, PCer, nettverk og hosting. Gjennom skreddersydde supportavtaler bistår vi med rådgivning og ivaretar våre kunders datasikkerhet. 

Flere bedrifter ser at det er både praktisk og lønnsomt å inngå service avtale, der Com-Net fungerer som bedriftens IT avdeling. Da kan alt rutinemessig vedlikehold, sikkerhet, PC kjøp, IT rutiner for nye ansatte etc håndteres av oss til faste priser.  

Ha det godt på kontoret med utstyr fra Com-net

NEBULA - ZYXEL

Com- Net er Zyxel Premium partner og for bedrifter er det Nebula Cloud Network som gjelder. Nebula nettverket gjør at vi kan installere raskere (reduserer kostnad) og administrasjon av nettverket er enklere. 

I Nebula serien får man både brannmurer, switcher og aksesspunkt.

Datanettverk og sikkerhet

Com-Net har holdt på med datanettverk i 20 år, og vi kan bygge, modfisere og oppdatere alle datanettverk i bedriften, og vi har alltid sikkerhet som en overordnet tanke i arbeidet vi utfører. Vi gir råd til bedrifter og har god kunnskap om regelverk, og rutiner som hører med i tankesettet rundt god IT sikkerhet. Bruker du oss som IT leverandør skal du føle deg helt trygg.

For de fleste av bedriftskundene våre, setter vi opp fjernovervåkning av utstyret som settes ut. Det betyr at vi i de fleste tilfeller ikke trenger å dra ut til lokasjon for å finne og reparere eventuelle feil i nettverket. Dette sparer tid, og kostnad for kunden.