Promoter dine produkter med hologram eller lettmonterte storskjermer!

Com-Net er partner med Real Fiction (hologram) og Expromo (LED display).

Dreamoc hologrammer leveres i ulike størrelser fra ca 50cm til 2 meter bredde. Hologrammene kan brukes i en rekke sammenhenger: messer, lobby, kjøpesenter, sammens med sjokkselgere, utstilling, eller hvor som helst man ønsker et skikkelig blikkfang. 

Com-Net er leverandør og partner med Realfiction som innehar en rekke patenter på denne teknologien. Vi har også kunnskap om hvordan man lager innhold til hologrammene (det er enkelt) og vi kan bistå deg som kunde i dette om ønskelig. 

 

DeepFrame™

Takket være teknologiske fremskritt er vår definisjon av virkelighet utvidet.
DeepFrame er en revolusjonerende blanding av virkeligheten som setter nye standarder ved å slå sammen den virkelige og virtuelle verden, for å produsere visualiseringer hvor fysiske og digitale elementer blander seg i sanntid.

Tilskuere kan kollektivt oppleve virkelighetstro animasjoner i hvilken som helst størrelse og på hvilken som helst avstand uten bruk av tradisjonelle og hemmende VR-briller. Ved å overgå virkeligheten, gir DeepFrame opplevelser og underholdning utover fantasien - som alle kan dele.

 

Easy Palette

Vi leverer det som er markedets kanskje enkleste løsning for å sette opp LED videovegg. Easy Palette fra Expromo kan monteres selv (eller vi kan gjøre det for deg) og modulene kobles automatisk sammen slik at man ikke trenger å bruke tid på konfigurering. Du kan f.eks bygge en logo eller bokstav av modulene. 

Easy palette

Kontakt oss for priser og info!