Kommersiell, Info, Sport, Premium, Easy Pallete

Bli sett med LED!

Budskap på LED display/skilt trekker mye mer oppmerksomhet en klassiske, printede plakater. Kombinasjonen av displayets lys og skiftende budskap gjør at digitale skilter er et oppsiktsvekkende medium.

Det samme skiltet kan brukes til å annonsere selskapets logo, ønske gjester velkommen, åpningstider, kampanjer, parkeringsinformasjon, nyheter, trafikkinformasjon, lokale arrangementer og mer. De endeløse mulighetene gjør det mulig å sette sammen innhold på de digitale skiltene som dekker dine behov nøyaktig.

Sport

Tidligere var annonsering på stasjonære og rullende skilt primært reservert for større selskaper på grunn av de høye produksjonskostnadene og langsiktige sponsorkontrakter. Men med fleksibiliteten til LED skilting har det blitt mulig å selge reklametid istedet for reklameplass, samt selge reklameminutter til en eller to kamper. Dette, kombinert med relativt lave produksjonskostnader for LED hardware, har åpnet mulighetene for sportsreklame for en helt ny gruppe annonsører.

Com-Net er stolt over å samarbeide med Expromo, en av Europas ledende produsenter på LED. Vi kan levere ALT av LED display - store og små. 

Kontakt oss, så møter vi deg for å se på hvordan Com-Net kan hjelpe din klubb med LED stadionreklame.