Tiden hvor du sitter igjen med mange ustilte spørsmål er forbi, etter at kommunikasjonsappen Comrom ble lansert på årets InnoTown-konferanse.

Entreprenørselskapet Com-Net AS fra Ulsteinvik inngikk i vår et samarbeid med InnoTown, hvor de debuterte med kommunikasjonsappen Comrom. Hensikten med appen er å aktivisere deltakere på foredrag, seminar og konferanser. Den fungerte som en chat med visning av spørsmål og kommentarer som kom løpende over scenen. Spørsmålene var rettet fra sal til foredragsholder.

Positiv

Tilbakemeldingen fra Dag Lausund og gjengen i InnoTown er tydelig. –Det fungerte veldig bra. Det var en fin måte å aktivisere publikum, uten at det virket forstyrrende. Vi fikk inn flere spørsmål fra flere deltakere enn vanlig. Det var absolutt en positiv erfaring, forteller Dag. De er ikke fremmed for å benytte seg av denne appen til neste års InnoTown.

Robert Overå er salgs- og markedssjef for IKT i Com-Net og er svært fornøyd med både resultatet og over at de endelig har fått lansert Comrom. –InnoTown er en av de største samarbeidspartnerne vi kunne tenke oss. Å få debutere med Comrom på en så stor konferanse er noe vi er utrolig stolte over.

Veien videre

Com-Net har nye interesserte kunder for kommende arrangement, og det har vært stor interesse og nysgjerrighet rundt «appen for sjenerte». –Deltakelsen på InnoTown var svært lærerik. Ikke minst vil den åpne dører videre. Resultatet ble som forventet, men vi kommer nok til å gjøre litt justeringer. Vi er tilpasningsdyktige og det er viktig at kundene får det de er ute etter, sier daglig leder i Com-Net Bodil Molvik.

Comrom fikk 7,15 av 10 mulige på deltakerevalueringen.